Parlament Rahat Teava copy

S-a rezolvat problema miilor de tone de rahat care ajung în Nistru. Lucrătorii de la Apa Canal au muncit toată ziua și în sfârșit au reușit să mute țevile de rahat. Acestea nu mai duc c*catul spre râul din care bem cu toții apă, ci spre Parlament. Astfel, cu o singură lovitură au fost omorâți doi iepuri. Nistru va fi mai curat, iar deputații nu se vor plânge că nu au ce c*cat să mănânce în fiecare zi de la microfon.

”Eu sufăr foarte mult. De când nu mai există proteste, nu mai avem alegeri, nu ne mai bagă lumea în seamă deloc, nu mai avem ce c*cat să mâncăm. Ne chinuim cu același rahat de ani de zile. Le mulțumim celor de la Apă Canal că ne-au adus rahat proaspăt. Acum o să facem ședințele mai des, pentru că nouă ne place să mâncăm rahat întruna”, a declarat deputatul Marian Pulu, deputatul Liuda Feodorovna și deputatul Alina Genunchijulit.

Din păcate există o mare problemă. Deputații mănâncă atât de mult rahat, că nu le ajung toate țevile din Moldova care se deversează în Parlament. Ca să le potolească pofta, premierul Moldovei a comandat mai mult rahat din străinătate. Astfel deputații vor mânca rahat rusesc, ucrainean, românesc, transnistrean, turcesc și tot rahatul geopolitic pe care îl molfăiesc de ani de zile fără să facă niciun rahat pentru țara lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Parlament-Rahat-Teava-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Parlament-Rahat-Teava-copy-300x300.jpgadminPolitic
S-a rezolvat problema miilor de tone de rahat care ajung în Nistru. Lucrătorii de la Apa Canal au muncit toată ziua și în sfârșit au reușit să mute țevile de rahat. Acestea nu mai duc c*catul spre râul din care bem cu toții apă, ci spre Parlament. Astfel, cu...

Comentează