A fost o rebeliune greu de închipuit la Publika WC. Angajații de aici au demonstrat o rară sensibilitate și solidaritate cu jurnaliștii de la Jurnal TV. Sesiunea obișnuită de lins al koor-ului lui Plaha nu prevestea nimic. Absolut nimic. Așa că Vlad Plahotniuc, patronul Publika WC și a întregii Moldove, a venit ca de obicei să fie lins și pupat. Acesta a povestit ulterior pe Facebook ce s-a întâmplat.

”În timp ce mă lingeau, și mă lăudau, și mă pupau, și mă ridicau în slăvi cu limba au început să mă muște. Dar eu am fundul cam tare din cauza limbilor pe care le primesc foarte des. Am simțit așa niște înțepături, mușcături de la fiecare angajat. Dar nu mi-am închipuit că vor avea curaj să muște koor-ul care îi hrănește. Numai Cristian Tărăboi, la final, m-a întrebat. Șefule, de ce ai fundul roșu și așa mușcat? Am crezut că glumește, dar nu, m-au mușcat chiar proprii mei sclavi”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Ca să îi prindă pe cei care l-au mușcat pe Plaha de fund. Procuororii CNA au anunțat că vor face mai multe epurări de cadre. Igor Dodon este de acord să-i ajute. Jurnaliștii care au fost prinși că l-au mușcat de fund pe Plaha vor fi trimiși de preșervativul Moldovei într-o deplasare permanentă în Siberia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost o rebeliune greu de închipuit la Publika WC. Angajații de aici au demonstrat o rară sensibilitate și solidaritate cu jurnaliștii de la Jurnal TV. Sesiunea obișnuită de lins al koor-ului lui Plaha nu prevestea nimic. Absolut nimic. Așa că Vlad Plahotniuc, patronul Publika WC și a întregii...

Comentează