Incredibil. Soldații care au mărșăluit de Ziua Națională a României prin centrul Bucureștiului au fost acuzați de contrabandă de țigări. Câțiva dintre ei au fost prinși de polițiști chiar în momentul în care încercau să-i vândă un bax de țigări lui Klaus Iohannis. Iar președintele României a vrut să cumpere de la soldați când a aflat prețul.

”Soldații au venit cu un bax de țigări și mi-l vindeau la preț de un pachet micuț. Am vrut să cumpăr, chiar dacă nu fumez, dar au venit polițiștii ăștia prostălani din București. În loc să ajutăm economia Moldovei să crească, să se dezvolte, noi nu le cumpărăm țigările. Foarte plaha, domnilor polițiști”, a strigat președintele Klaus Iohannis.

Din primele cercetări, soldații moldoveni au încercat să vândă și lichior sau vin, dar au fost prinși și cu asta. Autobuzul cu care au venit de la Chișinău era plin de țigări. Pachete cu țigări au fost găsite până și în automatele Kalashnikov ale soldaților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Soldati-Tigari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Soldati-Tigari-300x300.jpgadminInternațional
Incredibil. Soldații care au mărșăluit de Ziua Națională a României prin centrul Bucureștiului au fost acuzați de contrabandă de țigări. Câțiva dintre ei au fost prinși de polițiști chiar în momentul în care încercau să-i vândă un bax de țigări lui Klaus Iohannis. Iar președintele României a vrut să...

Comentează