Bataie Soldati americani moldoveni Chuck Norris copy

A fost scandal mare în tabăra unde sunt cazați reprezentanții NATO în Moldova. Soldații moldoveni și cei americani și-au împărțit pumni cu nemiluita. Din cele povestite de câteva tinere invitate la petrecerea moldo-americană, soldații moldoveni au consumat foarte multă Gura Căinarului și au început să chiuie, să urle, să împuște cu automatele în aer. La un moment dat, unul dintre soldați a strigat chiar: ”Jos Plaha!”

”Dick Swallow, soldatul american, s-a supărat foarte tare. El a început să-l împingă pe Leonea Iotvoimati, soldatul nostru. Cică nu are voie să-l înjure pe Plahatniuc. Că Plaha este prietenul Americii. I-a zis că dacă strigă Jos Plaha, e ca și cum ar striga Jos America. Și atunci s-au apucat să se bată. Americanii erau mai treji, ai noștri erau beți. Forțele nu erau egale pentru că americanii l-au adus și pe Chuck Norris. Chuck Norris i-a bătut măr pe ai noștri”, a declarat Clava Facmi, tânără care a participat la petrecerea moldo-americană.

Cei 69 soldați moldoveni bătuți de Chuck Norris au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, nu au pățit mare lucru. Fiind obișnuiți cu bătăile moldovenii se vor întoarce mâine în armată.

Redactorii moldovesti.info vă avertizează, informațiile din acest articol au fost prezentate deformat de presa de la Chișinău. Nicio televiziune nu a pomenit de consumul exagerat de butlejte de Gura Căinarului, nici de Chuck Norris. Singura publicație credibilă din Moldova este moldovesti.info, care redă cu lux de amănunte toate informațiile pe care redactorii noștri și le închipuie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Bataie-Soldati-americani-moldoveni-Chuck-Norris-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Bataie-Soldati-americani-moldoveni-Chuck-Norris-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost scandal mare în tabăra unde sunt cazați reprezentanții NATO în Moldova. Soldații moldoveni și cei americani și-au împărțit pumni cu nemiluita. Din cele povestite de câteva tinere invitate la petrecerea moldo-americană, soldații moldoveni au consumat foarte multă Gura Căinarului și au început să chiuie, să urle, să împuște...

Comentează