Soldati Tigari copy

Incredibil. Soldații care au mărșăluit de Ziua Națională a României prin centrul Bucureștiului au fost acuzați de contrabandă de țigări. Câțiva dintre ei au fost prinși de polițiști chiar în momentul în care încercau să-i vândă un bax de țigări lui Traian Băsescu. Fostul președinte a vrut să cumpere de la soldați când a aflat prețul.

”Hăhăhăhă. Soldații au venit cu un bax de țigări și mi-l vindeau la preț de un pachet micuț. Am vrut să cumpăr, dar au venit polițiștii ăștia prostălani din București. În loc să ajutăm economia Moldovei să crească, să se dezvolte, noi nu le cumpărăm țigările. Foarte ploha, domnilor polițiști”, a strigat fostul președinte Traian Băsescu.

Din primele cercetări, soldații moldoveni au încercat să-i vândă țigări până și președintelui Iohannis, dar au fost opriți și acolo. Autobuzul cu care au venit de la Chișinău era plin de țigări. Pachete cu țigări au fost găsite până și în chiloții soldaților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Soldati-Tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Soldati-Tigari-copy-300x300.jpgadminInternațional
Incredibil. Soldații care au mărșăluit de Ziua Națională a României prin centrul Bucureștiului au fost acuzați de contrabandă de țigări. Câțiva dintre ei au fost prinși de polițiști chiar în momentul în care încercau să-i vândă un bax de țigări lui Traian Băsescu. Fostul președinte a vrut să cumpere...

Comentează