Soldati cu sapa de prasit copy

Soldații americani au avut doar cuvinte de laudă pentru soldații din armata moldovenească. Pușcașii marini care au venit în Republica Moldova recunosc că sunt pur și simplu uimiți de bravii noștri ostași. Ai noștri i-au impresionat prin modul în care reușesc să prășească păpușoii, sfecla, tutunul, răsărita, via.

”Prășesc cu o viteză amețitoare. Nu am văzut niciun soldat pe lumea asta care să prășească așa de repede. De fapt, noi nu am mai văzut pe nimeni să prășească. I-am rugat pe colegii din armata moldovenească să ne ducă să vedem și noi un poligon moldovenesc. Iar ei ne-au dus la niște lanuri de păpușoi și când au atacat rândurile de păpuşoi, harcea-parcea au făcut din buruieni. Soldații moldoveni ne-au spus că mai sar cu sapa și la avioane. Cu prășitori atât de buni, este clar de ce sunteți așa de țărani”, a declarat generalul Dick Fuckyoumen.

Ca să îi lase complet cu gura căscată, soldații moldoveni le-au arătat americanilor și cât de repede știu să ștucaturească vilele generalilor și polcovnicilor din armata moldovenească. Pe de altă parte, carabinierii moldoveni care păzesc ambasadele le-au demonstrat că au un talent unic în lume: reușesc să depisteze dintr-o singură privire toți trecătorii cu țigări în buzunare. Într-un final, ostașii moldoveni au reușit să îi convingă pe americani că sunt trăgători de elită. Leonea Iotvoimati, praporșcic la coloana a 5-a de infanterie motorizolată, a reușit să nimerească o pisică cu praștia de la aproape 10 pași.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Soldati-cu-sapa-de-prasit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Soldati-cu-sapa-de-prasit-copy-300x300.jpgadminInternațional
Soldații americani au avut doar cuvinte de laudă pentru soldații din armata moldovenească. Pușcașii marini care au venit în Republica Moldova recunosc că sunt pur și simplu uimiți de bravii noștri ostași. Ai noștri i-au impresionat prin modul în care reușesc să prășească păpușoii, sfecla, tutunul, răsărita, via. ”Prășesc cu o viteză...

Comentează