Soldati tanc tigari vama catel Marina Radvan copy

Scandal la vama Leușeni. Soldații americani care au plecat din Moldova au fost prinși de vameși cu marfă de contrabandă în tancuri. Este vorba de câteva sute de baxuri de țigări, pe care americanii le-au ascuns. Din fericire, vameșii moldoveni au fost extrem de vigilenți și au oprit contrabanda cu ajutorul cățelului vorbitor.

”Ne-am apropiat de tanc și ne-a lovit o duhoare puternică de tutun. Ne-am dat seama că este ceva în neregulă, pentru că americanii voiau să plece repede din țară. L-am trimis pe Șaric în tanc să miroase. A ieșit și ne-a spus că a descoperit foarte multe baxuri de țigări. Americanii au început să băzărească pe americănește ceva. Ne spuneau uoi, joi, boi. Nickhooya nu înțelegeam ce ne ziceau. Noroc de câinele ista, că ne-a ajutat cu traducerea. Așa am înțeles că țigările erau suveniruri pe care le duceau în America”, a declarat Leonea Iotvoimati, șeful vameșilor din Vomă din Leușeni.

Nu este singura captură majoră pe care vameșii au făcut-o în tancurile NATO. Au găsit 169 de sticle de Gura Căinarului pline cu vin, dar și 10 moldoveni care voiau să traverseze ilegal granița. Mai mult, câinile vorbitor al vamei le-a descoperit în tanc pe Marina Rădvan cu gura plină de mâncare, iar pe Alina Zotea cu genunchii juliți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Soldati-tanc-tigari-vama-catel-Marina-Radvan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Soldati-tanc-tigari-vama-catel-Marina-Radvan-copy-300x300.jpgadminInternațional
Scandal la vama Leușeni. Soldații americani care au plecat din Moldova au fost prinși de vameși cu marfă de contrabandă în tancuri. Este vorba de câteva sute de baxuri de țigări, pe care americanii le-au ascuns. Din fericire, vameșii moldoveni au fost extrem de vigilenți și au oprit contrabanda cu...

Comentează