Felicitări primadona! Ești nemuritoare și la fel de frumoasă ca în prima zi în care ai urcat pe scenă. Nu știm cum reușești asta, dar noi suntem fanii tăi numărul unu. Sofia Rotaru a pus astăzi al 169-lea trandafir la buchetul anilor în care cântă pe scenă. Altfel zis, tucma 169 de primăveri a împlinit primadaona.

”Mă simt extraordinar de tânără. La 169 de ani viața abia începe. Dacă vreți să știți, mă simt ca la 100 de ani. Lumea se uită la mine și nu înțelege cum am reușit să mă păstrez așa de tânără. Nimeni nu-mi dă mai mult de 130 de ani. Este un moment potrivit să-mi amintesc de momentele mele preferate. Îmi amintesc, de exemplu, că i-am cântat chiar și lui Dimitrie Cantemir. Era un mare iubitor de șlagăre. Pe atunci nu aveam microfoane sau fonogramă și a trebuit să închiriem niște lăutari pentru că nu în fiecare zi cânți în fața unui domnitor. I-a plăcut”, a declarat primadona Sofia Rotaru.

Sofia Rotaru este o legendă vie, un muzeu ambulant. În copilărie a suferit mult de pe urma turcilor care năvăleau în Moldova și luau robi. Din fericire, pe vremea când micuța Sofica Rotaru era în pelincuțe, Ștefan cel Mare îi scărmăna pe turci de le săreau barsetcile și tapochkile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Sofia-Rotaru-Mona-Lisa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Sofia-Rotaru-Mona-Lisa-copy-300x300.jpgadminSocial
Felicitări primadona! Ești nemuritoare și la fel de frumoasă ca în prima zi în care ai urcat pe scenă. Nu știm cum reușești asta, dar noi suntem fanii tăi numărul unu. Sofia Rotaru a pus astăzi al 169-lea trandafir la buchetul anilor în care cântă pe scenă. Altfel zis,...

Comentează