În sfârșit visul socialiștilor a devenit realitate. Aceștia s-au lăudat pe facebook că au reușit să-l dea jos pe Chirtoacă. Au făcut asta chiar și fără referendum, a anunțat consilierul prezikului, dar și consilier municipal în același timp, Ion Șiobanu.

”Blea, pațani, zub daiu. L-am văzut pe Kirtos și nu am rezistat tentației. Cum mergea el așa cu discurile în mână spre garaj, i-am întins un picior și i-am pus piedică. Atunci a căzut așa de tare că s-a huierit cu capul de un casetofon cu muzică Liubă. Eu sper că a înțeles că dacă l-am dat jos, ni hrena nu trebuie să mai încerce să revină la muncă”, a declarat Vanea Șiobanu.

După ce l-au dat jos pe Chirtoacă, socialiștii au anunțat că vor să-i dea jos și butcile din Chișinău. În acest caz au de muncit foarte mult, pentru că butci sunt cu nemiluita.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Chirtoaca-Noroi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Chirtoaca-Noroi-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit visul socialiștilor a devenit realitate. Aceștia s-au lăudat pe facebook că au reușit să-l dea jos pe Chirtoacă. Au făcut asta chiar și fără referendum, a anunțat consilierul prezikului, dar și consilier municipal în același timp, Ion Șiobanu. ”Blea, pațani, zub daiu. L-am văzut pe Kirtos și nu...

Comentează