Socialiștii au decis să strice și marșul homosexualilor din Moldova. Aceștia s-au costumat în preoți și s-au bătut cu polițiștii sub privirea unei comisii din Uniunea Europeana, care a venit să vadă cât de toleranți sunt moldovenii persoanele gay. Circul a fost unul uriaș, mai ales atunci când deputatul Ion Ceban l-a tras de urechi chiar pe ambasadorul Statelor Unite.

”A venit unul de la Fashington să ne învețe pe noi cum să ne comportăm cu homosexualii, nu-i bine. Așa că l-am urecheat. Nu este primul și nici ultimul pe care îl urechez, o să vedeți. Mâine mă duc la Voronin”, le-a declarat deputatul Ion Ceban polițiștilor care nu au avut ce să-i facă pentru că are imunitate de parlamentar.

Când au văzut ce atitudine au moldoveni față de gay, emisarii Comisiei Europene au anunțat că taie toate fondurile din acest an pe care Moldova urma să le primească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ceban-ambasador-SUA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ceban-ambasador-SUA-copy-150x150.jpgadminSocial
Socialiștii au decis să strice și marșul homosexualilor din Moldova. Aceștia s-au costumat în preoți și s-au bătut cu polițiștii sub privirea unei comisii din Uniunea Europeana, care a venit să vadă cât de toleranți sunt moldovenii persoanele gay. Circul a fost unul uriaș, mai ales atunci când deputatul...

Comentează