În sfârșit au recunoscut și socialiștii din Parlamentul Moldovei că sunt suflete de români sadea. Aceștia au trimis o scrisoare din partea lor Parlamentului României prin care au cerut unirea rapidă cu țara soră și frate. Chiar dacă a rupt harta României, deputatul socialist Bătrânache, a semnat scrisoarea deputaților socialiști.

”Noi ne luam abezatelistva să ahranim tot ce-i românesc în Moldova. Ne-am zaibit de Rașa. Vrem în România pentru că avem pașapoarte românești, suntem cetățeni români. De fiecare dată când înjurăm și strigăm împotriva României, o facem fără tragere de inimă. Așa suntem noi socialiștii, scuipăm acolo unde lingem. Fluturăm pumnișorii protiv România, dar ne petrecem sărbătorile la munte, mergem la mare și cumpărăm haine la mall la Iași”, a declarat Zina Karabina, deputată socialist.

Pulemeotcița a anunțat și că nu vrea vărsări de sânge, așa că a cerut rapid unirea cu România, iar DNA-ul să treacă mai repede Prutul. Anal-iștii cred însă că socialiștii se prefac români ca să nu rămână fără pașapoartele românești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Zina-Greceanai-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-Zina-Greceanai-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit au recunoscut și socialiștii din Parlamentul Moldovei că sunt suflete de români sadea. Aceștia au trimis o scrisoare din partea lor Parlamentului României prin care au cerut unirea rapidă cu țara soră și frate. Chiar dacă a rupt harta României, deputatul socialist Bătrânache, a semnat scrisoarea deputaților...

Comentează