Într-un briefing de presă, coordictatorul Moldovei, Vlad Plahotnicu a anunțat care va fi noul guvernator al Băncii Naționale. Potrivit lui Plaha, guvernatorul va fi nimeni altul decât cea mai cunoscută șestiorcă a sa, cel mai mare caratist în viață, adică Costea Țuțu.

”Decizia a fost dificil de luat. Foarte dificil. În finală s-au calificat doi dalbaiobi din care trebuia să aleg unul. Judecați și voi, pe cine să aleg pe Șor sau pe Țuțu. Ambele mele șestiorci s-ar fi descurcat de minune. Unul are talent la furat bănci, altul la calicit oameni. Până la urmă l-am ales pe Țuțu, pentru că nu se mai poate fura nimic. Nu mai există bani, iar Țuțu mi-a promis că o să-i bată pe funcționarii de la BNM până când o să scoată bani și din piatră seacă. Șor i-ar fi bătut cu cureaua. Ceea ce este complet ineficient”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordictatorul Chișinăului și a întregii Moldove.

Țuțu a promis că se va descurca de minune în noua sa funcție. Acesta și-a afișat deja programul: mai întâi obedul, după aceea trenirovka. Iar între acestea două promite să se ducă cu pațanii la băncile din Moldova să verifice câți bani mai sunt de luat pentru pahanul său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/img_9186.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/img_9186-300x300.jpgadminSocial
Într-un briefing de presă, coordictatorul Moldovei, Vlad Plahotnicu a anunțat care va fi noul guvernator al Băncii Naționale. Potrivit lui Plaha, guvernatorul va fi nimeni altul decât cea mai cunoscută șestiorcă a sa, cel mai mare caratist în viață, adică Costea Țuțu. ”Decizia a fost dificil de luat. Foarte dificil....

Comentează