Politist nopti albe copy

Record demn de Cartea Guinnes. În timpul acțiunii ”nopți albe” polițiștii au oprit la control un șofer treaz-trezuț. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă că este posibil așa ceva, așa că l-au supus la diferite teste pentru a găsi măcar o urmă de alcool. Nimic.

”Este uluitor. Pentru prima dată în viață văd un șofer, noaptea, în Moldova, treaz. Sincer să vă spun, nici eu nu sunt treaz când ies cu mașina noaptea pe stradă. Am crezut că măcar este drogat. Nici asta. Nu înțeleg, cred că este vreun străin ceva, pentru că un moldovan normal nu poate conduce mașina, noaptea, fără vreo 10 pahare de jin în cap”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Vasile Tupoiu, polițist la Inspectoratul de Patrulare.

Cel mai trist a fost pentru televiziuni, care nu au filmat nicio bătaie, nicio înjurătură. Faptul nemaipomenit a fost transmis Cărții Guinnes, reprezentanții cărora s-au declarat șocați de acest record absolut pentru Republica Moldova. Experții de la Academia de Științe cred însă că polițiștii au oprit o mașină din Marea Britanie. Adică polițiștii l-au testat pe pasager și nu pe șoferul care în mașinile din Marea Britanie stă în stânga, unde are volanul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Politist-nopti-albe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Politist-nopti-albe-copy-300x300.jpgadminSocial
Record demn de Cartea Guinnes. În timpul acțiunii ”nopți albe” polițiștii au oprit la control un șofer treaz-trezuț. Oamenilor legii nu le-a venit să creadă că este posibil așa ceva, așa că l-au supus la diferite teste pentru a găsi măcar o urmă de alcool. Nimic. ”Este uluitor. Pentru prima dată...

Comentează