Mihai Ghimpu inconjurat de blonde copy

Pe un site specializat a fost publicat acum un an un film erotic cu Mihai Ghimpu, dar nimeni nu l-a văzut până acum. Culmea, toată lumea de la Chișinău știe unde e filmul și ar putea să-l vadă. Motivul: nimeni nu și-a făcut până acum curaj să-l vadă pe Mihai Ghimpu dezbrăcat.

”De un an întreg le spun la jurnaliști, la bloggeri, uitați-vă, uăi, pe siteul ista, că o să-l vedeți pe Ghimpu. Nimeni nu a vrut. Toată lumea s-a făcut că nu mă aude. Mișa este atât de urât încât nimeni nu vrea să-l vadă în pielea goală. Sincer, nici eu nu am vrut să-l văd. Cred că mi-ar muri pentru un an fericirea mea mică dacă aș vedea așa o grozăvenie”, a spus Renato Usatîi, cunoscut producător de filme XXX din Moldova.

Cum era de așteptat, Alina Zotea a sărit în apărarea patronului său. Padruga lui Mihai Ghimpu susține că acesta este frumos și sexy, chiar dacă are numai 1 milion de euro în conturi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-inconjurat-de-blonde-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-inconjurat-de-blonde-copy-300x300.jpgadminMonden
Pe un site specializat a fost publicat acum un an un film erotic cu Mihai Ghimpu, dar nimeni nu l-a văzut până acum. Culmea, toată lumea de la Chișinău știe unde e filmul și ar putea să-l vadă. Motivul: nimeni nu și-a făcut până acum curaj să-l vadă pe...

Comentează