Air Moldova barbat uimit cu telefon in mana copy

A opta minune a lumii a avut loc noaptea trecută la Chișinău. Mai mulți martori povestesc cu stupoare că o aeronavă Air Moldova ar fi aterizat pe Aeroportul Internațional Shor din Chișinău la ora la care era programată. Nici mai puțin, nici mai mult, fix la ora 25 și 69 de minute.

”Nouă nu ne-a venit să credem. Deși știam că urmează să aterizeze Air Moldova am stins toate luminile, am dat drumul la căței pe câmp și ne pregăteam să plecăm acasă. Repet, știam că conform programului trebuia să mai vină o aeronavă Air Moldova, dar orice copil din Chișinău știe că Air Moldova vine cu întârziere de cel puțin 20 de ore. Când colo, vedem că vine, nu am reușit să aprindem luminile pe pistă, noroc că Igari și-a organizat nunta la cort, pe pista aeroportului. Luminițele de la cort l-au ajutat pe pilot să găsească pista”, spune Vasile Tupoiu, directorul aeroportului și cumătrul lui Ilan Shor.

Șocul, uimirea că o aeronavă Air Moldova a aterizat la timp i-a făcut pe mulți din Chișinău să vină la aeroport ca să vadă minunea. Acestora nu le venea să creadă că este posibil așa ceva. Unul dintre martori a anunțat că a descoperit cum a fost posibilă minunea. Se pare că controlorii de trafic moldoveni, de la Moldatsa, erau prea beți și au confundat avioanele. Aeronava era de la Air Maldive, nu de la Air Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Air-Moldova-barbat-uimit-cu-telefon-in-mana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Air-Moldova-barbat-uimit-cu-telefon-in-mana-copy-300x300.jpgadminFinanțe
A opta minune a lumii a avut loc noaptea trecută la Chișinău. Mai mulți martori povestesc cu stupoare că o aeronavă Air Moldova ar fi aterizat pe Aeroportul Internațional Shor din Chișinău la ora la care era programată. Nici mai puțin, nici mai mult, fix la ora 25 și 69...

Comentează