Comisia Erectorală Centrală a luat o decizie incredibilă. Membrii comisiei au votat onanim scoaterea din cursă a Silviei Radu, cunoscută în popor și ca Silvica Bradu. CEC argumentează că Silvica a încălcat codul deontologic al candidaților la funcții publice.

”Blea, doamna Silvica, așa ceva nu se face. Noi am afighit când am văzut ce scrie presa. Așa că am dispus imediat scoaterea lui sânguri din cursa electorală pentru legături cu un oligarh celebru. Ați venit și v-ați jurat că sunteți independentă, dar la Publika WC și la Prime erați toată ziua. Nihrena, noi nu suntem proști, la noi nu merge așa. Codul Deontologic spune clar. Candidații care au legături cu lumea criminală, pleacă. Decizia intră în vigoare pe 31 septembrie”, a declarat președinta CEC, Ileana Ruskaya.

Silvia Bradu susțin însă că nu are nicio legătură cu niciun oligarh și a plâns toată după amiaza. Totuși, lucrurile s-au rezolvat rapid, când în CEC a intrat Costea Țuțu. Acesta susține că candidatei independente i s-a făcut o nedreptate și a venit să o apere. Cu ochii vineți, cei de la CEC au anunțat că s-au răzgândit, iar Silvia Bradu nu are nicio legătură cu niciun oligarh celebru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Plahotniuc-Silvia-Radu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Comisia Erectorală Centrală a luat o decizie incredibilă. Membrii comisiei au votat onanim scoaterea din cursă a Silviei Radu, cunoscută în popor și ca Silvica Bradu. CEC argumentează că Silvica a încălcat codul deontologic al candidaților la funcții publice. ”Blea, doamna Silvica, așa ceva nu se face. Noi am afighit...

Comentează