nu plaha PMAN copy

După ce Pasha Perfeni a rupt gura târgului când a ieșit cu un tricou pe care scria #nuPlaha, noaptea trecută cineva a făcut-o și mai lată. Pe locul unde a fost desenată harta Moldovei, cineva a șters totul și a scris mare, să se vadă din cosmos, #nuPlaha.

Mesajul este cu atât mai șocant cu cât a apărut chiar în fața guvernului, clădire coordonată de Vlad Plahotniuc prin intermediul șestiorcei Pavel Filip. Pentru că este un mesaj atât de puternic, atât de scandalos, poliția s-a autosesizat și urmează să-i identifice pe cei care au îndrăznit să profaneze imaginea coordonatorului executiv al Moldovei.

La toamnă, când lodarii din Parlament vor reveni la muncă, vor adopta în regim de urgență o lege prin care se interzice categoric folosirea sloganului #nuPlaha. Acesta este considerat o injurie extrem de urâtă la fel ca p..lă bel..tă sau s..gi p..la. Până la toamnă, pentru că nu știu pe cine să rețină în cazul sloganului #nuPlaha desenat în PMAN, poliția l-a arestat, ca de obicei, pe Anatol Mătăsaru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/nu-plaha-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/nu-plaha-PMAN-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce Pasha Perfeni a rupt gura târgului când a ieșit cu un tricou pe care scria #nuPlaha, noaptea trecută cineva a făcut-o și mai lată. Pe locul unde a fost desenată harta Moldovei, cineva a șters totul și a scris mare, să se vadă din cosmos, #nuPlaha. Mesajul este...

Comentează