Ion Sturza la cirese copy

Ies la iveală noi detalii jenante din biografia lui Ion Sturza. Candidatul la funcția de premier în Republica Moldova a furat cireșe când era copil din livada Colhozului. Mai mult, acesta ar fi pus la pământ un lan de cânepă. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate de reporterii Publika TV.

”Să știți că nu era băiat de treabă, ieșea în sat cu chip că se ducea la scăldat, dar se şupurea pe unde putea şi, când colo, te trezeai în cireş cu el începând a cărăbăni la cireşe în sân, crude, coapte, cum se găseau. L-am văzut odată și m-am dus c-o jordie în mână, la tulpina cireşului. Atunci el s-a dat iute pe-o creangă, mai spre poale, şi odată zup! în nişte cânepă. Şi eu fuga, şi el fuga, şi eu fuga, şi el fuga, până ce dăm cânepa toată palancă la pământ”, a declarat Ștefan A Petrei, un tânăr de 15 ani din satul Humulovici, satul de baștină a lui Ion Sturza.

Ștefan A Petrei susține în reportajul pentru Publika TV că a fost paznic la livada cu cireșe când era Ion mic și povestește că într-un an Sturza a furat harbuji, în alt an acesta a torturat o pupăză din tei, iar apoi s-a dus la scăldat fără să-și anunțe părinții. CNA a anunțat deja că s-a sesizat și îl va cerceta pe Ion Sturza pentru furturile de cireșe, pupeze și harbuji, dar și pentru distrugere din culpă a cânepei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Ion-Sturza-la-cirese-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Ion-Sturza-la-cirese-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ies la iveală noi detalii jenante din biografia lui Ion Sturza. Candidatul la funcția de premier în Republica Moldova a furat cireșe când era copil din livada Colhozului. Mai mult, acesta ar fi pus la pământ un lan de cânepă. Dezvăluirile au fost făcute în exclusivitate de reporterii Publika...

Comentează