Am trăit-o s-o vedem și pe asta. Fără rușine și teamă față de vorba lumii, o tânără de la ASEM și-a scos virginitatea la vânzare. Studenta susține că nu vrea bani pentru fecioria sa. Ce-și dorește foarte mult este un iPhone X. Primul bărbat care i-l va oferi va beneficia de serviciile sale.

”Oricum mi-era foarte rușine cu starea mea de virginitate. Rămăsesem ca proasta ultim din ASEM cu virginitatea asta. Și când mă gândeam cum să fac să scap de rușine, mi-a venit o idee strălucită. Ce-ar fi dacă aș renunța la virginitate în schimbul celui mai bun telefon din lume? Ah, mi-l doresc atât de mult, încât aș face orice pentru el”, a declarat Virgina Facmi, studentă în anul 2 la Facultatea Relații Intersexuale.

Decanul Facultății îi avertizează însă pe bărbații care ar dori să cumpere virginitatea Virginei Facmi să nu o facă pentru că aceasta este un fake. ”Am pățit-o și eu. Trebuia să dea examene la mine și eu, ca prostul, am crezut-o. Oameni buni, nu are niciun fel de virginitate fata asta. Vă spune un om bătrân, din ASEM, care se pricepe la așa ceva. Nu există virginitate în ASEM și încă în anul 2”, spune profesorul Leonea Iaibu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_2767.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_2767-300x300.jpgadminSocial
Am trăit-o s-o vedem și pe asta. Fără rușine și teamă față de vorba lumii, o tânără de la ASEM și-a scos virginitatea la vânzare. Studenta susține că nu vrea bani pentru fecioria sa. Ce-și dorește foarte mult este un iPhone X. Primul bărbat care i-l va oferi va...

Comentează