Nunta plictisitoare copy

Nunțile din Moldova nu mai sunt ce au fost. O demonstrează o nuntă din Chișinău care s-a terminat aseară fără ca vreunul dintre cei prezenți să plece acasă cu un dinte spart, cu un cucui în cap sau cu mâna în ghips. Mai mult, mirii nu au cerut intervenția OMON-ului ca să-și despartă rudele ei de rudele lui. Unii invitați care au venit la nuntă pregătiți să vadă niște mutre sparte, sunt acum dezamăgiți.

”A fost cea mai plicticoasă nuntă din câte am văzut eu. Iar eu am văzut multe. Este așa de urât să inviți oamenii să pună bani pe masă și nimeni să nu se bată. Măcar angajai doi trei deputați care să vină să se scarmene oleacă. Este strigător la cer, tinerii iștea nu mai știu să respecte tradiția. Pe vremea mea lumea venea la nuntă, mânca, bea mult, apoi la un moment dat doi hăndrălăi se luau la împins, își dădeau pumni în gură, se băgau și femeile lor, se trăgeau de păr. Era spectacol, de-o plăcere să vii la nuntă”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info nuntașul cu experiență, Ion Tupoiu.

Mirii susțin însă că ar fi vrut o bătaie la nunta lor, dar nu au mai avut bani să angajeze și bătăuși, iar invitații erau prea beți ca să se mai ia la harță. Ei se tem acum de divorț pentru că în popor se spune, dacă nu e bătaie la nuntă, mireasa o să conducă în casă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nunta-plictisitoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nunta-plictisitoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Nunțile din Moldova nu mai sunt ce au fost. O demonstrează o nuntă din Chișinău care s-a terminat aseară fără ca vreunul dintre cei prezenți să plece acasă cu un dinte spart, cu un cucui în cap sau cu mâna în ghips. Mai mult, mirii nu au cerut intervenția...

Comentează