Potrivit poliției de frontiera, cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova ar fi încercat să transporte în Canada, mai multe valize pline cu levănțică. “La început nu am înțeles de ce doamna Albot are nevoie de 15 valize de levănțică. Apoi ne-am amintit că sâmbăta trecută au fost arestați câțiva amatori de levănțică. Au fost prinși fumând planta pe niște câmpuri din Anenii Noi”, spune Junkie Stoned, reprezentantul poliției de frontieră.

Pe de altă parte, Nata Albot, renumita festivaloagă din Moldova, spune că este vorba despre o eroare. “Am văzut că moldovenii au fost înnebuniți după levănțică. Majoritatea o fumau, chiar dacă le spuneam că nu este sănătos. Să știți că canadienii nu sunt așa de proști. Clienții mei din Canada, care așteaptă această partida de levănțică, sunt vegani și vor să o mănânce pentru că este foarte hrănitoare. Eu le-am povestit că moldovenii nici nu se îmbolnăvesc pentru că mănâncă numai iarbă de asta, ca altceva oricum nu au de mâncare”, afirmă festivaloaga, Nata Albot.

Polițiștii de frontieră au lăsat-o pe Nata Albot să decoleze spre Canada cu 15 valize burdușite cu levănțică, dar cu o singură condiție: la următorul festival, BaligaFest, Nata Albot să nu încerce să transporte baligă cu avionul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Nata-Albot-Levantica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Nata-Albot-Levantica-copy.jpgadminMonden
Potrivit poliției de frontiera, cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova ar fi încercat să transporte în Canada, mai multe valize pline cu levănțică. 'La început nu am înțeles de ce doamna Albot are nevoie de 15 valize de levănțică. Apoi ne-am amintit că sâmbăta trecută au fost arestați câțiva...

Comentează