Mitropolie CNA copy

Mitropolitul Vladimir a trecut de la amenințări la fapte. Acesta a anunțat printr-un nou comunicat că a început procesul de afurisire a tuturor procurorilor care îl anchetează pe Filat. Blestemele vor fi slujite în toate bisericile din țară, dă asigurări managerul Mitropoliei Moldovei.

”Nimeni nu are voie să se ia de domnul Filat și banii lui. Este foarte urât să văd cum un om care mi-a dat atâția bani, mi-a cumpărat atâtea mașini este acum anchetat ca un hoț. M-am enervat așa de tare că arunc afurisenia și grijania mamei voastre peste toți cei care l-ați atins. Dacă nu se liniștesc procurorii, îi voi excomunica din religie”, a anunțat managerul Mitropoliei Moldovei.

Procurorii bărbați care îl vor ancheta pe Filat vor fi afurisiți și nu vor mai avea erecție deloc, nici cu viagra, promite managerul Vladimir. Nu vor scăpa nici femeile. Acestea vor fi afurisite să aibă bărbați răi, urâți, bețivi, curvari și impotenți. Vizată de aceste afurisiri și blesteme este în special procuroarea CNA, Adriana Bețișor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolie-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolie-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Mitropolitul Vladimir a trecut de la amenințări la fapte. Acesta a anunțat printr-un nou comunicat că a început procesul de afurisire a tuturor procurorilor care îl anchetează pe Filat. Blestemele vor fi slujite în toate bisericile din țară, dă asigurări managerul Mitropoliei Moldovei. ”Nimeni nu are voie să se ia...

Comentează