Scandalurile s-au ținut lanț la nunta Alinei Zotea. Când nunta era cât se poate de liniștită și frumoasă, la petrecere au descins procuororii de la CNA care au arestat-o pe mireasă și au dus-o într-o direcție necunoscută. Extrem de speriați, membrii liberali ai partidului Liuda Ghimpu s-au ascuns. Într-un final, s-a aflat că chiar Vlad Plahatniuc a furat-o pe Alina Zotea.

Coordonantorul Moldovei a cerut o răscumpărare modică. Pe el nu l-a impresionat dorința mirelui de a bea din pantoful miresei, nu a vrut niciun iașcik de șampanie. Vlad Plahotniuc a cerut nici mai mult nici mai puțin, primăria Capitalei.

Cum era de așteptat, Vlad Plahotniuc și-a câștigat primăria. Aici nu a fost nicio surpriză. Chiar dacă nuntașii au fost rugați să participe la un referendum scurt, rezultatele acestuia nu au fost relevante. Așa că mireasa a fost întoarsă nuntașilor, iar primăria a revenit lui Plahotniuc. Un târg foarte liberal.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Alina-Zotea-Furata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Alina-Zotea-Furata-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandalurile s-au ținut lanț la nunta Alinei Zotea. Când nunta era cât se poate de liniștită și frumoasă, la petrecere au descins procuororii de la CNA care au arestat-o pe mireasă și au dus-o într-o direcție necunoscută. Extrem de speriați, membrii liberali ai partidului Liuda Ghimpu s-au ascuns. Într-un...

Comentează