Marian Lupu bulbuci copy

Cel mai cunoscut Pulu din Republica Moldova, Marian Pulu, și-a șocat alegătorii când a început să scoată bulbuci la o întâlnire. Deținătorul recordului mondial la candidaturi la președinția Moldovei, Pulu a scos aproape 2 metri de bulbuci, lucru care i-a șocat votanții săi.

”Nu sunt bulbuci, sunt promisiuni erectorale. Am venit aici să vă vorbesc despre principii și valori, blea. Nu este așa de ușor precum pare și îmi mai scapă bulbuci. Important este ca bulbucii să se spargă atunci când eu am plecat. Ca orice bulbuc erectoral, acesta pute”, a declarat Marian Pulu.

Marian Pulu a anunțat că reprezentanții Cărții Recordurilor vor veni în Moldova să numere exact de câte ori a fost candidat la președinție. Bătrânii spun că încă în 1918, Pulu a candidat la Sfatul Țării, dar nu a fost ales președinte. Ulterior, Pulu a încercat să ajungă președinte de Colhoz, dar nu a fost ales nici acolo. Astăzi, Marian Pulu speră că reprezentanții Guiness vor număra și bulbucii pe care îi scoate la întâlnirile cu erectoratul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-bulbuci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-bulbuci-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut Pulu din Republica Moldova, Marian Pulu, și-a șocat alegătorii când a început să scoată bulbuci la o întâlnire. Deținătorul recordului mondial la candidaturi la președinția Moldovei, Pulu a scos aproape 2 metri de bulbuci, lucru care i-a șocat votanții săi. ”Nu sunt bulbuci, sunt promisiuni erectorale. Am...

Comentează