extraterestrii-in-moldova-copy

Maia Sandu lovește din nou în stabilitatea și în liniștea Republicii Moldova. Aceasta s-a întâlnit cu președintele NASA, Dick Fuckigor și a semnat un acord secret de colaborare moldo-NASA. Astfel, dacă va ajunge președinte, Maia Sandu va accepta în țara noastră 30 de mii de extratereștri. Redactorii moldovesti.info au citit acest acord super-secret. Șocați, câțiva redactori și-au șters contul de pe Facebook și au trecut pe Odnoklassniki.

”Moldova își asumă rolul de gazdă a 30 de mii de extratereștri. Ne asumăm obligația de a-i primi printre noi, de a le oferi locuri de muncă, locuri la grădinițe, locuri la Facultatea de Medicină, locuri în rutiere, dar și apartamente la Botanica. Suntem conștienți că majoritatea extratereștrilor sunt homosexuali, cu toate acestea îi primim, deși Moldova este o țară ortodoxă. Ca să găsim locuri de muncă pentru toți extratereștrii, vom face epurări în biserică. Îi vom înlocui pe preoți cu extratereștri”, se arată în raportul ultrasecret semnat de Maia Sandu și președintele NASA, Dick Fuckigor.

Informația a fost confirmată de câțiva bleagheri și analiști de la Publika WC, care susțin că au văzut mai multe farfurii zburătoare survolând sediul PAS.

Episcopul Marcela de la Bălți, dar și mitropăritul Vladimir, au organizat o conferință de presă prin care le recomandat moldovenilor să fie vigilenți, să nu o voteze pe Maia Sandu, pentru că le va aduce extratereștrii pe cap.

Igor Dodon s-a plâns deja în scris și oral lui Vladimir Putin implorându-l să păzească spațiul aerian al Republicii Moldova de invazia extratereștrilor. Vladimir Putin a promis că va trimite mai multe bombardiere. Dar mai târziu. Acum acestea sunt ocupate cu bombardarea celor 30 de mii emigranți sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Extraterestrii-in-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Extraterestrii-in-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Maia Sandu lovește din nou în stabilitatea și în liniștea Republicii Moldova. Aceasta s-a întâlnit cu președintele NASA, Dick Fuckigor și a semnat un acord secret de colaborare moldo-NASA. Astfel, dacă va ajunge președinte, Maia Sandu va accepta în țara noastră 30 de mii de extratereștri. Redactorii moldovesti.info au...

Comentează