Măritul, iubitul și obezul nostru președinte trece prin momente extrem de grele. Acestuia i-au înghețat bogățiile familiale în timp ce se scalda în apa rece ca gheața. Medicii l-au scos cu țurțuri la partea de jos și l-au introdus într-o ambulanță. 

Preșervativul a fost dus la spitalul de boli infecțioase și ginecologie Ludmila Feodorovna. După ce i-au dat gheață jos specialiștii de la spital au observat că președintele nostru mult iubit nu are deloc coaie. Inițial au crezut că acestea s-au retras din cauza apei foarte reci. Complet greșit. Când îl pupi în cur pe Putin atât de des nu poți să ai coaie. 

Medicii l-au internat în grabă pe Igor Dodon și i-au prescris un tratament special. Koorajosol dimineața, înainte de masă. Numivândțaracilină după prânz. Iar seara, nuexistălimbamoldoveneascălgin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy-300x300.jpgadminSocial
Măritul, iubitul și obezul nostru președinte trece prin momente extrem de grele. Acestuia i-au înghețat bogățiile familiale în timp ce se scalda în apa rece ca gheața. Medicii l-au scos cu țurțuri la partea de jos și l-au introdus într-o ambulanță.  Preșervativul a fost dus la spitalul de boli infecțioase și...

Comentează