Norul radioactiv care a venit din Rusia și s-a răspândit în toată Europa are un efect advers asupra cetățenilor moldoveni. Din păcate, cel mai afectat este chiar prezikul nostru iubit, Igari Dandon. Acesta a fost văzut în această dimineață foarte schimbat la față, iar medicii au niște vești extrem de proaste pentru noi, cei care îl iubim foarte mult.

”Din păcate, radiația și-a făcut simțită prezența. Domnul prezik suferă în acest moment de ceea ce se numește scrofocilus porcus dibilus. Pe scurt, se transformă în porc. Noi am stabilit că asta este posibil în primul rând pentru că s-a dus prea des la Moscova și l-a pupat prea mult pe Putin în fund, astfel că s-a radiat prea mult, iar botul său s-a turtit transformându-se în rât. Restul moldovenilor pot sta liniștiți, nu vor păți nimic”, a declarat doctorul în științe ghemoroidale, Leonea Iaibu.

Din păcate, și ceilalți socialiști au început să se transforme în porci. Chiar dacă nu au fost radiați și nici nu au avut șansa să-l pupe în koor pe Putin, se pare că boala este contagioasă. Îi afectează doar pe cei care nu varbesc limba ramână deși locuiesc de-o viață în Moldova, dar și pe cei care rup hărțile României. Pe scurt, îi afectează pe cei care au comportament porcesc vizibil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porc-Gras-Plaja-Radiatie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porc-Gras-Plaja-Radiatie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Norul radioactiv care a venit din Rusia și s-a răspândit în toată Europa are un efect advers asupra cetățenilor moldoveni. Din păcate, cel mai afectat este chiar prezikul nostru iubit, Igari Dandon. Acesta a fost văzut în această dimineață foarte schimbat la față, iar medicii au niște vești extrem...

Comentează