Pitzipoanca in biblioteca Ritulea Ivanov copy

Copilul unei deputate a șocat întreaga Republică Moldova. Aceasta și-a pus pe Facebook și Odnoklassniki un selfie în timp ce citea o carte într-o bibliotecă. Cum era de așteptat, copilul deputatei a fost înjurată de foarte mulți deputați, dar mai ales de alți copii de deputați, în special de Timka.

”O face de râs pe mă-sa. Cum este posibil să-și pună poze în bibliotecă ca săracii. Nu nu are aifeon, nu are calculator Mac Mac? Nu știe câte bacterii pot fi pe cărțile acelea? Câți săraci au pus mâna pe ele… În loc să-și pună poze din mașini scumpe. În loc să o vedem la plajă în Dubai, pune poze cu o carte”, a declarat Timka.

Din fericire, tânăra, viitoare depută, a anunțat că poza este o glumă de 1 aprilie și și-a cerut scuze. Din păcate, deputații și oligarhii nu înțeleg astfel de glume, așa că au avertizat-o: dacă mai pune astfel de poze pe rețelele de socializare nu va mai fi primită în Drive. Comunitatea de oameni bogați și deputați a decis să o ajute pe fata deputatei. Aceștia au pus mână de la mână și au furat dintr-o bancă bani de un Mercedes. Fata deputatei trebuie să-și facă selfiuri la volan și să le pună pe facebook și odnoklassniki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pitzipoanca-in-biblioteca-Ritulea-Ivanov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pitzipoanca-in-biblioteca-Ritulea-Ivanov-copy-300x300.jpgadminMonden
Copilul unei deputate a șocat întreaga Republică Moldova. Aceasta și-a pus pe Facebook și Odnoklassniki un selfie în timp ce citea o carte într-o bibliotecă. Cum era de așteptat, copilul deputatei a fost înjurată de foarte mulți deputați, dar mai ales de alți copii de deputați, în special de Timka. ”O face...

Comentează