teroristi-parlament-plaha-filat

După ce jurnaliștii cazați la Hotelul Nobil au scris că Maia Sandu vrea să aducă 30 de mii de emigranți în Republica Moldova după ce va ajunge președinte, redactorii moldovesti.info au încercat să ia legătura cu sirienii. I-am căutat foarte mult și, din fericire, am reușit să le luăm un interviu scurt.

”- Bună ziua și Salam Aleicum. Ap, și? Veniți în Moldova dacă iese Maia președinte?
– Voi și, v-ați ibanit cancretna la cap? V-o căzut vreo boambă pe creier și nu judecați? Nici gând. Mai bine ne întoarcem în Siria. Noi suntem săraci pentru că e război și ne bombardează când rușii, când americanii. Da la voi nu-i război și sunteți mai săraci decât noi. Păi, dragă redactori moldovesti, dacă pe timp de pace voi sunteți rupți în fund, dacă vin rușii cu război ce o să faceți? O să vă mâncați unii pe alții de foame? Spuneții bogdaproste doamnei Maia, dar dacă vine să ne ia în Moldova, noi fugim înapoi în Siria”, a declarat președintele Asociației Emigranților Sirieni din Europa, Hobâldâk Alibabaevici.

Cu toate acestea, Vladimir Putin a anunțat deja că dacă va câștiga Maia Sandu, va trimite câteva sute de mii de omuleți verzi ca să păzească Moldova de emigranți. Igor Dodon i-a mulțumit deja lui Putin și a promis că dacă va fi el președinte, Moldova nu va ajunge niciodată o țară cu economie dezvoltată, asta ca să nu atragă emigranți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Teroristi-Parlament-Plaha-Filat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Teroristi-Parlament-Plaha-Filat-300x300.jpgadminInternațional
După ce jurnaliștii cazați la Hotelul Nobil au scris că Maia Sandu vrea să aducă 30 de mii de emigranți în Republica Moldova după ce va ajunge președinte, redactorii moldovesti.info au încercat să ia legătura cu sirienii. I-am căutat foarte mult și, din fericire, am reușit să le luăm...

Comentează