Natalia Gordienko PMAN copy

Orașul DA devine un loc care le aduce multe bucurii moldovenilor triști. Cei care vin aici primesc nu doar mâncare, tunsori sau oferte pentru epilare interfesieră . Cea mai nouă distracție a protestatarilor o reprezintă protestatarele. Ele se oferă să-i încălzească pe cei răciți. Imaginile cu cortul scuturându-se de sex au făcut deja înconjorul facebookului. Cei care se întreabă cine este implicat în această partidă au primit un răspuns chiar de la tânăra cu pricina.

”Din păcate nu pot să vă spun numele meu. Mă știe toată Moldova. Am venit să le ofer serviciile mele protestatarilor pentru că trebuie să-mi răscumpăr vina. Nu am vrut să cânt la Moldexpo, dar nu puteam să refuz 100 de mii de euro. Așa că vin în fiecare seară și încălzesc cum pot protestatarii. Știți cum se zice, mărimea nu contează. Mulți mă vor numi curvă, dar ăsta este adevărul, eu nu mă implic în politică”, a declarat tânăra interpretă, cunoscută în special după ce a cântat dezbrăcată la Eurovision.

Pe de altă parte și miss ULIM refuză să perceapă bani de la protestatari. ”A venit cineva să-mi propună bani, evident că l-am refuzat, eu am suficienți bani ca să-mi cumpăr genți fake. Chiar și sânii mei sunt fake, nu mă credeți? Întrebați protestatarii”, a declarat tânăra protestatară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Natalia-Gordienko-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Natalia-Gordienko-PMAN-copy-300x300.jpgadminMonden
Orașul DA devine un loc care le aduce multe bucurii moldovenilor triști. Cei care vin aici primesc nu doar mâncare, tunsori sau oferte pentru epilare interfesieră . Cea mai nouă distracție a protestatarilor o reprezintă protestatarele. Ele se oferă să-i încălzească pe cei răciți. Imaginile cu cortul scuturându-se de...

Comentează