Președintele Parlamentului Adrian Can’t Doo face un gest care îi șterge cu buretele toate greșalile și toate porcăriile pe care le-a făcut în politică. Can’t Doo a adunat astăzi toți jurnaliștii liberi din Moldova într-o conferință extraordinară de presă în care a anunțat cu mândrie că se desfinește de Plaha.

”Este oficial, în această dimineață am scris o cerere la Mitropolie de desfinire de Plaha. M-am săturat. Nu mai vreau să fiu finul acestui om. Cât se poate? El m-a pus să fac toate nebuniile și încălcările din lume. Din cauza lui mi-am stricat viața, cariera politică. Nu pot să ies din casă ziua, că mă opresc oamenii pe stradă și mă scuipă, mă înjură, mă arată cu dejetul. Iaca, zic ei, omul ista este finul lui Plaha. Dar eu sunt capabil, sunt un om bun, nu mai vreau să fur miliarde, nu mai vreau să țin Moldova în sărăcie și întuneric. Cred că desfinirea de Plaha mă va ajuta să mă reabilitez în fața oamenilor”, a declarat Adrian Can’t Doo.

Pentru dezfinire, Can’t Doo trebuie să plătească o mie de euro taxa de slujbă, să aprindă Candelul de la Mănăstirea Curchi. Și nu este totul, Adrian Can’t Doo a anunțat că vrea să încerce după asta să treacă filtrele ACUM, să vadă dacă are șanse să fie luat de Sandu și Năstase în Parlament. Președintele actual al Parlamentului mai promite să doneze uriașa sa avere săracilor și să nu fure niciodată!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Andrian-Candu-calculator-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Andrian-Candu-calculator-copy-300x300.jpgadminPolitic
Președintele Parlamentului Adrian Can't Doo face un gest care îi șterge cu buretele toate greșalile și toate porcăriile pe care le-a făcut în politică. Can't Doo a adunat astăzi toți jurnaliștii liberi din Moldova într-o conferință extraordinară de presă în care a anunțat cu mândrie că se desfinește de...

Comentează