Renato Usatii Marina Radvan copy

Moment important pe scena improvizată din fața Parlamentului. În fața a sute de corturi și protestatari, cunoscutul gastarbaiter din Moldova, Renato Usatîi, a cerut-o de nevastă pe Marina Rădvan. Când Renato a urcat pe scenă oamenii au început să fugă repede prin corturi, ca să nu mai fie terorizați de karaokele gastarbaiterul. Numai că, în loc de sunetele de mâță udă, Renato a scos din buzunar un inel.

”Vreau să o invit în scenă pe cea care o să-mi fie nevastă. Să nu credeți că eu nu am curaj să o cer în căsătorie ca Dorin. Oricum spre deosebire de Dorin și Anișoara, eu am cunoscut-o pe Marina chiar ieri. Am făcut cunoștință direct în cort. A fost dragoste la prima mâncare. Am hrănit-o bine și a mâncat tot. Îmi place că mânâncă tare mult”, a anunțat Renato Usatîi de pe scena protestului.

Marina Rădvan a răspuns ”Da” în prezența a sute de oameni, care au aplaudat copios momentul. Renato a anunțat deja că a cumpărat un Kamaz de mâncare pentru a-și putea satisface logodnica. De acest moment frumos nu s-a bucurat însă Dorin Chirtoacă. Acesta a anunțat deja că Renato îl copiază și va cere în judecată ca logodna să fie întreruptă pentru că nu respectă drepturile de autor. Igor Dandon este cel mai fericit că îi pleacă Marina Rădvan din partid: ”este o Flămânzilă, mânca prea mult. Jumătate din banii pe care îi primim de la Moscova se duc pentru mâncarea Marinei!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatii-Marina-Radvan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Renato-Usatii-Marina-Radvan-copy-300x300.jpgadminMonden
Moment important pe scena improvizată din fața Parlamentului. În fața a sute de corturi și protestatari, cunoscutul gastarbaiter din Moldova, Renato Usatîi, a cerut-o de nevastă pe Marina Rădvan. Când Renato a urcat pe scenă oamenii au început să fugă repede prin corturi, ca să nu mai fie terorizați...

Comentează