Renato Usatîi o pățește din nou. Partidul acestuia a fost retras complet din campania electorală, iar voturile date pentru el vor fi anulate. Decizia a survenit după mai multe plângeri venite dinspre Parlament. Se pare că Renato a încălcat mai multe reguli.

”În primul rând nu știe să vorbească limba română. Asta este foarte rău. Noi am decis să-l scoatem din cursă până învață. Se poate duce la orice facultate vrea ca să învețe, îl putem repartiza chiar noi. Oricum locuri sunt cu duiumul, avem prea putini elevi care au trecut BAC-ul și în acest an”, a declarat reprezentanta comisiei pentru Cultură și Turism din Parlament, deputatul Marina Rădvan.

Ca și data trecută, Renato Usatîi a dat bir cu fugiții la Moscova, unde s-a ascuns în toaleta din fundul curții sale. Potrivit vecinilor, acesta striga ceva despre silă şi despre pravdă. CEC a anunțat deja că îi va trimite buletinele sale de vot ca să le folosească la toaletă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-i-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-i-copy-150x150.jpgadminPolitic
Renato Usatîi o pățește din nou. Partidul acestuia a fost retras complet din campania electorală, iar voturile date pentru el vor fi anulate. Decizia a survenit după mai multe plângeri venite dinspre Parlament. Se pare că Renato a încălcat mai multe reguli. ”În primul rând nu știe să vorbească limba...

Comentează