Selfie in lavanda Interzis copy

Ministerul Agriculturii susține într-un raport înaintat Parlamentului că în acest an principalii dăunători care distrug recoltele nu sunt șobolanii sau gândacii. De vină pentru compromiterea roadei sunt cei care își fac poze în răsărită sau levănțică, dar și martorii festivăloagei Nata Albot. Ca să minimizeze pierderile, Ion Sulă, ministrul Agriculturii, a propus taxa pe selfie.

“Nu e suficient că nu plouă și nu crește nimic. Vin feisbookistii, odnoklassnicii, martorii Natei și ne distrug răsărita, rapița, macii, cânepa, levănțica și tot ce găsesc pe deal. Până fac o poză strică roada și apoi pleacă. Noi rămânem cu paguba. De ciudă, i-am blocat pe câțiva pe facebook când am văzut pozele lor, dar mi-am dat seama că rămân fără prieteni. Trebuie să fii bolnav dacă vii să dai bani să-ți faci poze în lavandă sau răsărită”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, ministrul Ion Sulă.

Ministerul a stabilit deja și prețurile. O poză la levănțică va costa 300 de lei, cât au plătit și martorii Natei la festival. Poza în răsărită va costa 100 de lei. La fel și în rapiță. Pentru cei interesați de popușoi, va fi ieftin, de numai 10 lei.

Șoc pe facebook-ul moldovenesc! Ministerul Agriculturii pune taxă pe selfie în răsărită și alte culturihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Selfie-in-lavanda-Interzis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Selfie-in-lavanda-Interzis-copy-300x300.jpgadminSocial
Ministerul Agriculturii susține într-un raport înaintat Parlamentului că în acest an principalii dăunători care distrug recoltele nu sunt șobolanii sau gândacii. De vină pentru compromiterea roadei sunt cei care își fac poze în răsărită sau levănțică, dar și martorii festivăloagei Nata Albot. Ca să minimizeze pierderile, Ion Sulă, ministrul...

Comentează