Maia Sandu Uniforma copy

Abia a fost propusă în funcție că au și început scandalurile în jurul premierului. Procuratura Republicii Moldova a descoperit că Maia Sandu nu are diplomă de BAC. Patronul Partidului Democrat a anunțat deja că procuratura a demarat în regim de urgență un dosar penal pentru cercetarea acestei situații extrem de grave.

”Republica Moldova trebuie să aibă un premier cu BAC. Ne-am săturat să tot cătăm diploma lui Chirușa. Nici nu ne-a venit să credem că Maia Sandu, care a pus camere peste tot la examene, să nu aibă diplomă de BAC. Este urât față de toți elevii din Moldova. Am citit de curând pe odnoklassniki că elevii sunt foarte supărați că nu pot da BAC-ul. Nu e cinstit așa. Vom ancheta cu multă strictețe cazul și lăsăm deocamdată deoparte dosarul cu miliardul, că oricum nu-l mai găsim niciodată”, a declarat Vlad Plahotniuc pentru redactorii moldovesti.info.

Maia Sandu a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor care au asaltat-o cu întrebări despre diploma de BAC, despre ultima școală pe care a absolvit-o și despre cum îi cheamă pe colegii ei. Premierul nominalizat a declarat doar: ”tocmai de aceea nu am venit la întâlnirea cu Partidul Democrat pentru că am căutat toată noaptea diploma!”

Șoc! Maia Sandu nu are diplomă de BAC. Procuratura a demarat o anchetă pentru găsirea documentuluihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Uniforma-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Maia-Sandu-Uniforma-copy-300x300.jpgadminPoliticdiploma,Maia Sandu,Vlad Plahotniuc
Abia a fost propusă în funcție că au și început scandalurile în jurul premierului. Procuratura Republicii Moldova a descoperit că Maia Sandu nu are diplomă de BAC. Patronul Partidului Democrat a anunțat deja că procuratura a demarat în regim de urgență un dosar penal pentru cercetarea acestei situații extrem...

Comentează