Cel mai cunoscut cântăreț cu perucă din Rusia și-a anunțat nepartikiparea la concertul lui Șor, chiar dacă micuțul primar de la Șorhei îl plătea cu bani buni. Urlătorul cântăreț rus susține că nu poate ieși pe scenă din cauze întemeiate și l-a trimis nahooy pe primar.

”Ibati, eu îi spun că nu pot să vin, iar el îmi spune că-i miliardar. Blea, și eu sunt miliardar, mă doare-n koor de miliardul tău furat. Eu aș fi vrut să vin că mă interesa să mai spăl niște creiere, dar nu pot să apar pe scenă ca ultimul peedar. Mi-am pierdut peruca norocoasă, iar fără ea nu ies din casă. Ce să caut la Șorhei? Să mă spurce babele?”, s-a arătat extrem de nemulțumit bardul rus ținându-și mâna pe chelie să nu-l vadă nimeni fără perucă.

Mâhnit de cum arată lucrurile, Șor a anunțat că mai are o șansă. Acesta vrea să-l invite la conțărt pe Toly Druga. Artistul cu borți în ciorapi a și anunțat că vine să cânte pentru cel mai bogat pitic din Șorhei alături de Johuy Davis care îl va înlocui pe Lev Leșcenko.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Toly-Druga-Johy-Davis-Fundatia-Edelweiss-Concert-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Toly-Druga-Johy-Davis-Fundatia-Edelweiss-Concert-copy-300x300.jpgadminMonden
Cel mai cunoscut cântăreț cu perucă din Rusia și-a anunțat nepartikiparea la concertul lui Șor, chiar dacă micuțul primar de la Șorhei îl plătea cu bani buni. Urlătorul cântăreț rus susține că nu poate ieși pe scenă din cauze întemeiate și l-a trimis nahooy pe primar. ”Ibati, eu îi spun...

Comentează