După ce a pierdut alegerile în Chișinău, în Orhei, în Bălți, în Cahul și multe alte orașe importante din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc ia măsuri radicale în imperiul să mediatic. Cel mai important om de afaceri de la Chișinău a decis să închidă postul său de știri Publika TV.

”Na hrena îmi trebuie mie așa angajați? Eu îi plătesc, iar ei nimic. Nu-mi aduc niciun folos la firme. I-am rugat să fie stăruitori. Le-am spus că am nevoie de câteva orașe importante din Moldova. Ei nu au făcut nimic. Nu înțeleg, eu am televiziuni, am bani, iar Shor și Renato doar cu facebook și au câștigat. Așa că am decis, băieți, ia, la revedere, închid lavochka”, a declarat Vlad Plahotniuc la ședința Parlamentului.

Ultima zi de emisie a Publika TV a fost fixată pe 27 august, de ziua limbii, cunoscută la Publika TV ca ziua limbilor pentru domnul Plaha. În această zi vor fi acordate ultimile sărutări fesiere, sărutări de care va beneficia Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Publika.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Plahotniuc-Publika-150x150.jpgadminFinanțe
După ce a pierdut alegerile în Chișinău, în Orhei, în Bălți, în Cahul și multe alte orașe importante din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc ia măsuri radicale în imperiul să mediatic. Cel mai important om de afaceri de la Chișinău a decis să închidă postul său de știri Publika TV. ”Na...

Comentează