Moldoveni abia de s-au trezit din beție că au aflat o veste șoc pentru ei. Igor Dodon nu mai este președintele țării. Acesta a abdicat din funcție în favoarea soției sale Galea Dodon. Astfel, Galea Dodon va fi prima președintă a Republicii Moldova. Mișcarea i-a bucurat atât de mult pe moldoveni că s-au apucat în această dimineață din nou de băut.

”Eu nu mai pot să fiu președintele moldovenilor. Din păcate este foarte greu să mă descurc cu această pălărie care este prea mare pentru mine. M-am zakalibit să mă duc la Putin să stau în genunchi, după asta vin în Moldova și mă duc la Plaha să stau în genunchi. Când mi-e președinția mai dragă, mă suspendă Curtea Constituțională. Mă dor genunchii deja. Fiind un padkabluchnik, soția mea, Galea, a decis să ia hățurile în mână și să vă conducă pe voi. Au belit-o Putin și cu Plaha cu Galea mea, nu știu ce-i așteaptă”, a declarat în lacrimi în noaptea de revelion prezikul Moldovei, Igor Dodon.

Potrivit purtătorului de vorbe, Vanea Șiobanu, Galea Dodon a fost de facto președintele Moldovei în tot acest timp. Anume Galea Dodon a condus din umbră țara. Odată ce ea a îmbrăcat halatul prezidențial, e greu să o mai dezbraci. Galea Dodon a anunțat că Igor se întoarce la sirienii lui să aibă grijă de ei și, după ce îi pune la cale, îl trimite într-o кругосветное путешествие. Partea proastă este că atunci când o să se trezească din beție, moldovenii o să plângă: au scăpat de dracu și au dat de ta-su! De fapt, de mă-sa!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Galina-Dodon-presedinte-televizor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Galina-Dodon-presedinte-televizor-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldoveni abia de s-au trezit din beție că au aflat o veste șoc pentru ei. Igor Dodon nu mai este președintele țării. Acesta a abdicat din funcție în favoarea soției sale Galea Dodon. Astfel, Galea Dodon va fi prima președintă a Republicii Moldova. Mișcarea i-a bucurat atât de mult...

Comentează