Lumea științifico-medicală de la Chișinău este în delir maxim. Oamenii de știință moldoveni se confruntă cu un caz ieșit din comun. O femeie care a urcat într-o rutieră din Chișinău a rămas gravidă din cauza îmbulzelii. Aceasta povestește că nici nu a simțit momentul când s-a întâmplat minunea.

”Încă de pe vremea lui Isus nu am mai pățit așa ceva. Nu ne dăm seama cum s-a întâmplat, pentru că oamenii umblă îmbrăcați în rutieră, cum a reușit să rămână grea în aceste condiții. Se pare că s-au înghesuit atât de mult, iar apropierea bărbat-fumeie a fost atât de mare, încât s-a produs minunea. Nu știm cum o să-i explice bărbatului acasă că a rămas gravidă în rutieră”, a declarat Leonea Iaibu, om de știință moldovan.

Mitropăritul Valodea a anunțat deja că va sfinți rutiera pentru a o transforma în loc de pelerinaj. Milioane de moldoveni vor veni să vadă rutiera sfântă mai mult de nevoie. Ca să ajungă la Piața Centrală. Dacă se va naște băiat, copilul va purta numele Rutierul, dacă va fi fată – Rutiera.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/08/rutiera.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/08/rutiera-300x300.jpgadminSocial
Lumea științifico-medicală de la Chișinău este în delir maxim. Oamenii de știință moldoveni se confruntă cu un caz ieșit din comun. O femeie care a urcat într-o rutieră din Chișinău a rămas gravidă din cauza îmbulzelii. Aceasta povestește că nici nu a simțit momentul când s-a întâmplat minunea. ”Încă de...

Comentează