Cel mai hulit ministru din cabinetul Gaburici nu va mai fi fată mare. Este vorba de Maia Sandu, care a recunoscut recent că urmează să se mărite. Deocamdată nu se știe cine este fericitul câștigător al inimii ministrului Educației. Aceasta a refuzat să dezvăluie identitatea iubitului ei, dar a declarat că este un politician, burlac, dintr-un partid de opoziție și foarte cunoscut, în special, în Chișinău. Informația despre schimbările din viața Maiei Sandu au fost cunoscute după ce ea și-a schimbat statusul de pe facebook.

”Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați felicitat pe facebook. Nunta va avea loc după alegerile locale din Moldova, pentru că viitorul meu soț este implicat foarte mult în campanie. Toată lumea mă întreabă cine o să-mi fie naș. Ei bine, cum se cade la moldoveni, o să-mi iau un naș cât mai influent, care să mă ajute. Pentru că, nu știu de ce, comuniștii vor să mă dea afară de la locul de muncă”, a declarat Maia Sandu extrem de emoționată la briefingul de presă.

Potrivit informațiilor din PLDM, nănașii Maiei Sandu vor fi Vlad Filat și Angela Gonța. Angela Gonța a declarat pentru moldovesti.info că nunta va fi una deosebit de fastuoasă, cu cântăreți din Rusia, România, cu clouni, cu dansatori, cu foc de artificii și se va ține ca, orice nuntă foarte fițoasă, la Palatul Republicii din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-se-marita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-se-marita-copy-150x150.jpgadminMonden
Cel mai hulit ministru din cabinetul Gaburici nu va mai fi fată mare. Este vorba de Maia Sandu, care a recunoscut recent că urmează să se mărite. Deocamdată nu se știe cine este fericitul câștigător al inimii ministrului Educației. Aceasta a refuzat să dezvăluie identitatea iubitului ei, dar a declarat...

Comentează