Vlad Plahotniuc a dat lovitura și în Londra. Cunoscutul miliardar din Moldova a bătut palma cu prințul Harry ca să-l cunune duminică cu actrița Meghan. Anunțul a fost făcut în această dimineață chiar de prinț după ce jurnaliștii britanici au vrut să știe cine va fi nănașul.

”Va fi un cunoscut oligarh moldovan. Am semnat deja contractul. El mi s-a lăudat că a câștigat un miliard din Moldova și că va pune pe masă un milion de lire sterline. Sincer, eu nu știam că moldovenii sunt atât de bogați, că umblă miliardarii pe stradă liberi. Dar îi mulțumesc lui sir Vlad că o să-mi ridice masa și ceilalți nuntași vor fi obligați să pună și ei mai mult acum. Adevărul este că la nunțile din Anglia se pune pe masă mai puțin ca în Moldova”, a declarat prințul Harry extrem de fericit.

Miliardarul Vlad Plahotniuc a confirmat vestea și susține că vrea să ajute tinerii însurăței să se stabilească la casa lor, că este un mic ajutor de la el. ”De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Dacă nu-și găsesc casă în Anglia, că eu am cumpărat vreo 2 de palate acolo și știu că sunt scumpe tare, le ofer să-și cumpere casă la Chișinău prin programul Prima Casa 69”, a declarat relaxat Vlad Plahotniuc, ștergându-și nasul și gingiile.

Din păcate, regina Marii Britanii nu este de acord și a anunțat că-l dezmoștenește pe prinț dacă îl ia pe Vlad Plahotniuc de nănaș. ”Mi-e frică de omul ista, dacă îl lăsăm în palat, ne mai dispar tacâmurile din aur de 1000 de ani, de pe vremea lui King Papooră”, a declarat regina.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Harry-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Harry-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vlad Plahotniuc a dat lovitura și în Londra. Cunoscutul miliardar din Moldova a bătut palma cu prințul Harry ca să-l cunune duminică cu actrița Meghan. Anunțul a fost făcut în această dimineață chiar de prinț după ce jurnaliștii britanici au vrut să știe cine va fi nănașul. ”Va fi un...

Comentează