Andrian Candu nu a putut rezista prea bine dezbaterii pe care a avut-o cu Maia Sandu. Imediat după emisiunea de la Moldova 1, acesta a chemat Salvarea și a fost dus de urgență la spital. Medicii susțin că Candu a avut un atac de ghemaroi de gradul 1 și vaspalenia podlosti.

”Dacă ați observat în timpul dezbaterii că Candu nu mai putea sta pe scaun, apoi să știți că în acel moment începea să aibă atacul de ghemaroi. Dar când Maia Sandu a început să vorbească de averea, milioanele și bogățiile lui Candu, deja era grav – îi ardea curu de nu mai putea. Ghemaroiul de gradul 1 intrase în stare venerică”, a declarat Leonea Iaibu, directorul Spitalului Neurologic ”Liuda Feodorovna”.

Medicii au o explicație pentru această durere în cur și pentru acest ghemaroi apărut în timpul emisiunii cu Maia Sandu. Se pare că este vorba de o boală de familie. Maladia s-a moștenit genetic de la nănașul său Vlad Plahotniuc, care are o avere și mai mare și îl arde curu să nu o piardă.

În aceste condiții, medicii l-au sfătuit pe Vlad Plahotniuc să nu participe la nicio dezbatere cu opoziția, asta dacă nu vrea să îl ardă curu și mai tare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Andrian-Candu-spital-copy-300x300.jpgadminPolitic
Andrian Candu nu a putut rezista prea bine dezbaterii pe care a avut-o cu Maia Sandu. Imediat după emisiunea de la Moldova 1, acesta a chemat Salvarea și a fost dus de urgență la spital. Medicii susțin că Candu a avut un atac de ghemaroi de gradul 1 și...

Comentează