Dezastru în Chișinău. Mii de șobolani au reușit să pătrundă în arhiva de casete a lui Plahotniuc. Oligarhul s-a trezit că foarte multe casete ale sale au fost făcute ferfeniță în acestă dimineață. Coordonatorul Moldovei este disperat și nu mai știe cum ar putea conduce țara noastră fără casetele sale pline de scene fierbinți.

”Hiturile anilor trecuți, casetele cu Filat toate au fost mâncate. Cel mai grav, casetele noi au fost distruse complet. Și erau casete importante. Sex Tape-ul cu Natalia Morari a fost mâncat complet, nu a mai rămas niciun cadru. Și casetele cu Padleankă, cu Liuda. Caseta din garajul lui Chirtoacă. Totul este mâncare pentru șobolani. S-a dus Stabilizdetzul meu”, a declarat coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc.

Acesta a anunțat că urmează noi filmări în hotelurile lui. Așa că i-a chemat pe politicieni să vină cu toate amantele lor pentru a-și reface arhiva de casete. De frică să nu ajungă în arhiva lui Plaha, mai mulți politicieni au renunțat complet la sex. Din păcate, aceștia nu au renunțat deloc să tufă poporul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plaha-Calculator.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Plaha-Calculator-300x300.jpgadminSocial
Dezastru în Chișinău. Mii de șobolani au reușit să pătrundă în arhiva de casete a lui Plahotniuc. Oligarhul s-a trezit că foarte multe casete ale sale au fost făcute ferfeniță în acestă dimineață. Coordonatorul Moldovei este disperat și nu mai știe cum ar putea conduce țara noastră fără casetele...

Comentează