Filat Plahotniuc Babuc Buliga Cumatrie copy

Republica Moldova a rămas astăzi fără Guvern. Toți angajații de aici și-au luat liber, iar activitățile au fost sistate. Motivul, un director din ministerul Sănătății a făcut o cumătrie și și-a chemat toate rudele de la serviciu. Cum toți cei de la Guvern sunt neamuri între ei, instituția și-a încetat activitatea pe perioada bairamului.

”Vă dați seama că suntem și noi oameni, și trebuie să ne pregătim de petrecere. Toate femeile din Guvern au mers la coafor, noi am cumpărat flori. Știm că au venit unii cu probleme urgente de rezolvat la Executiv, dar cumătrul e cumătru, trebuie să ne înțeleagă și pe noi. Noi suntem o mare familie. Cum să nu fim alături de un cumătru când face o cumătrie? Așa este moldoveanul”, a declarat directorul de la Spitale și Policlinici din ministerul Sănătății, Ioan Poalălungă.

Potrivit Comisiei Naționale de Integritate, cei 4500 de angajați ai Guvernului au diferite grade de rudenie. Unii sunt cumătri, alții verișori, soți. Există desigur frați, nepoți, unchi, mătușe, fii și fiice. În acest caz, legea spune clar, dacă nu ai o rudă în Guvern nu te poți angaja aici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Filat-Plahotniuc-Babuc-Buliga-Cumatrie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Filat-Plahotniuc-Babuc-Buliga-Cumatrie-copy-300x300.jpgadminSocial
Republica Moldova a rămas astăzi fără Guvern. Toți angajații de aici și-au luat liber, iar activitățile au fost sistate. Motivul, un director din ministerul Sănătății a făcut o cumătrie și și-a chemat toate rudele de la serviciu. Cum toți cei de la Guvern sunt neamuri între ei, instituția și-a...

Comentează