Iura Rosca pe facebook copy

Teroriștii din întreaga lume sunt înfricoșați la maxim. Asta după ce au auzit că o celebră instituție secretă a anunțat că se implică în războiul cu terorismul. Este vorba de SIS, adică Serviciul de Informație și Securitate din Moldova. Primul lucru pe care l-au făcut agenții secreți din Moldova a fost să-și schimbe pozele de profil de pe facebook.

”Noi nu tolerăm ce se întâmplă în Franța, așa că am declarat război terorismului. Ne-am pus pe pozele de facebook drapelele franțuzești. Vom lupta deschis cu terorismul pe facebook. Am scris deja mai multe postări în care spun că teroriștii sunt răi”, susține agentul secret SIS, KGB, SIE și ISIS, Iurie Roșca.

Câțiva agenți secreți al SIS l-au susținut pe colegul lor. Aceștia au scris în comentarii că nu vor pune like niciunui terorist. Mai mult, există unii agenți secreți SIS mai curajoși care se jură că au blocat câțiva teroriști, dar nu în viața reală, ci pe facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Iura-Rosca-pe-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Iura-Rosca-pe-facebook-copy-300x300.jpgadminInternațional
Teroriștii din întreaga lume sunt înfricoșați la maxim. Asta după ce au auzit că o celebră instituție secretă a anunțat că se implică în războiul cu terorismul. Este vorba de SIS, adică Serviciul de Informație și Securitate din Moldova. Primul lucru pe care l-au făcut agenții secreți din Moldova...

Comentează