Serviciul de Informații și Securitate din Moldova, fostul KGB, va avea din acest an un nou imn. Decizia a fost luată pentru că vechiul imn era din perioada sovietică, proslăvea comunismul și cânta despre bravii spioni sovietici care omoară toți spionii străini. 

Mihai Bălan a declarat într-o conferință de presă: ”L-am rugat pe fiul meu, celebrul Dan Bălan, să compună ceva pentru mine. I-am zis că trebuie să fie ceva sobru, ceva ce ar reprezenta spionii moldoveni în toată lumea. Majaheee, Mayahooo, Mayahahaha, este mai mult decât ok.”

Dan Bălan a anunțat deja că a acceptat să compună un cântec pentru spionii moldoveni. ”M-am gândit că versurile: Vrei să intri’n Ka-Ghe Ka-Ghe Beee / Nimeni nu mă e – ar fi suficient de sobre pentru Serviciul de Informații și Securitate”, a declarat Dan Băln. Noul imn face parte din campania de promovare, pentru că Serviciul de Informare și Securitate, pe scurt SIS, este confundat la nivel mondial cu ISIS, prescurtare de la Statul Islamic. Mihai Bălan crede că numai cu ajutorul fiului său îi va face pe oameni să înțeleagă că SIS nu înseamnă ISIS.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dan-baan-IMN-SIS1-1024x701.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dan-baan-IMN-SIS1-150x150.jpgadminPolitic
Serviciul de Informații și Securitate din Moldova, fostul KGB, va avea din acest an un nou imn. Decizia a fost luată pentru că vechiul imn era din perioada sovietică, proslăvea comunismul și cânta despre bravii spioni sovietici care omoară toți spionii străini.  Mihai Bălan a declarat într-o conferință de presă:...

Comentează