SIS ISIS copy

Serviciul de Informații și Securitate(SIS) din Moldova a luat o decizie importantă. Conducerea SIS a hotărât să revină la vechea denumire KGB. Astfel că spionii moldoveni se vor numi KGB-iști și nu SIS-iști. Motivul este simplu. SIS nu vrea să există nicio confuzie asupra numelui său.

”Primim mailuri în arabă de la tot felul de oameni care ne întreabă dacă recrutăm teroriști, că vor să se înscrie. Alții ne înjură la telefon, pe email, pe facebook. Primim adesea foarte multe amenințări, iar nouă ne este frică. Ne-am săturat să le spunem la toți că noi nu suntem ISIS, noi suntem SIS. Vechea denumire se dovedește a fi mai utilă în contextul războiului din Siria”, a declarat directorul KGB Moldova, Mihai Bălan.

Pericolul cel mare vine însă din partea Rusiei, care a anunțat că va ataca în curând Republica Moldova. Putin a confundat SIS cu ISIS așa că armata a 14-a este pregătită să treacă Nistrul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/SIS-ISIS-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/SIS-ISIS-copy-300x300.jpgadminInternațional
Serviciul de Informații și Securitate(SIS) din Moldova a luat o decizie importantă. Conducerea SIS a hotărât să revină la vechea denumire KGB. Astfel că spionii moldoveni se vor numi KGB-iști și nu SIS-iști. Motivul este simplu. SIS nu vrea să există nicio confuzie asupra numelui său. ”Primim mailuri în arabă...

Comentează