Serviciul de Informații și Securitate, adică SIS din Republica Moldova a luat o decizie importantă. Conducerea SIS a hotărât să revină la vechea denumire, adică la KGB. Astfel că spionii moldoveni se vor numi KGB-iști și nu SIS-iști.

”Primim mailuri în arabă de la tot felul de oameni care ne întreabă dacă recrutăm teroriști, că vor să se înscrie. Alții ne înjură la telefon, pe email, pe facebook. Primim adesea foarte multe amenințări, iar nouă ne este frică. Ne-am săturat să le spunem la toți că noi nu suntem ISIS, noi suntem SIS. Vechea denumire se dovedește a fi mai utilă”, a declarat reprezentantul KGB în Moldova, Igor Dodon.

Până și cei 30 de mii de sirieni când au venit în Moldova întrebau de SIS înainte de a pleca la Sadova, satul lui Dodon. Pericolul cel mare vine ca de obicei din partea Rusiei, care a anunțat că va ataca în curând Republica Moldova. Putin a confundat SIS cu ISIS, așa că armata a 14-a este pregătită să treacă Nistrul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/SIS-ISIS.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/SIS-ISIS-300x300.jpgadminSocial
Serviciul de Informații și Securitate, adică SIS din Republica Moldova a luat o decizie importantă. Conducerea SIS a hotărât să revină la vechea denumire, adică la KGB. Astfel că spionii moldoveni se vor numi KGB-iști și nu SIS-iști. ”Primim mailuri în arabă de la tot felul de oameni care ne...

Comentează