Dan Balan James Bond copy

 

Serviciul de Informații și Securitate din Moldova susține că datorită majorărilor salariale viața spionilor moldoveni va fi mai ușoară. Aceștia primesc în prezent lefuri foarte mici, care nu le ajung să-și întrețină familiile. Și cum viața este extrem de scumpă în Moldova, spionii sunt nevoiți să-și ia mai multe joburi.

”Am un spion, săracul, care mi-a zis, Mihai Borisovici, eu nu pot să-mi întrețin familia. Și s-a dus de și-a luat mai multe joburi. Este acum spionul nostru, dar și al KGB-ului din Rusia, al MGB-ului din Transnistria, dar și a ȚăRăUului din America. Și eu îl înțeleg. Când ai trei mașini, două case de întreținut, o soție gravidă și alta cu 3 copii de care ai divorțat trebuie să te învârți ca să supraviețuiești”, spune directorul SIS, Mihai Bălan.

Acesta susține că nici lui nu-i este ușor. Are un copil în America, unul în Moldova și trebuie să-i hrănească pe amândoi. Potrivit SIS, 99 la sută dintre spionii moldoveni sunt nevoiți să lucreze și pentru alte agenții din toată lumea deoarece au salarii prea de mici. Evident, cei mai mulți spioni moldoveni lucrează cu KGB și cu CIA. În ultima vreme au apărut chiar și spioni care colaborează cu SRI-ul românesc. În acest moment și Agențiile străine trebuie să mărească salariile spionilor moldoveni ca să nu-și piardă acoperirea din Moldova.

SIS explică majorările salariale: ”spionii noștri au lefuri mici și sunt nevoiți să muncească și la KGB, MGB sau ȚăRăU”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Dan-Balan-James-Bond-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Dan-Balan-James-Bond-copy-300x300.jpgadminSocialsalarii,SIS,spioni dubli
  Serviciul de Informații și Securitate din Moldova susține că datorită majorărilor salariale viața spionilor moldoveni va fi mai ușoară. Aceștia primesc în prezent lefuri foarte mici, care nu le ajung să-și întrețină familiile. Și cum viața este extrem de scumpă în Moldova, spionii sunt nevoiți să-și ia mai multe joburi. ”Am...

Comentează