Sinopticienii moldoveni ne dau o lovitură rece. Susțin că un mare afront atmosferic siberian se îndreaptă spre Republica Moldova și au anunțat cod galben de ninsori în Chișinău. Va ninge viscolit în special la Ciocana, la Botanica și un pic pe Viaduc. Codul galben va cuprinde și centrul Chișinăului, dar și Poșta Veche, ba chiar și la Sculeanca va ninge oleacă.

”Norul atmosferic de joasă tensiune ne va aduce cele mai fierbinți ninsori de iarnă. Partea și mai proastă, va ninge viscolit de Paștele Blajinilor. Așa că moldovencelor le va fi foarte greu să vină în fuste scurte la cimitir. Stratul de zăpadă va ajunge la 69 de milimetri”, a declarat Leonea Iaibu, directorul general al Institutului Național de Sinoptică.

Pentru că este frig Dorin Chirtoacă promite să intervină rapid. Acesta a declarat că butcele vor avea cafea caldă toată ziua. Pe de altă parte, Termocom a anunțat că va lansa vodka Tverdoleod de 50 de grade pentru ca chișinăuienii să se poată încălzi în perioada codului galben de ninsori.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Siberia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Siberia-copy-300x300.jpgadminSocial
Sinopticienii moldoveni ne dau o lovitură rece. Susțin că un mare afront atmosferic siberian se îndreaptă spre Republica Moldova și au anunțat cod galben de ninsori în Chișinău. Va ninge viscolit în special la Ciocana, la Botanica și un pic pe Viaduc. Codul galben va cuprinde și centrul Chișinăului,...

Comentează